– Som företag kan man kliva in när som helst under perioden då det är ett rullande schema, berättar moderatorn Mats Bengtsson som coachade företagarna genom det tajta men välplanerade tidschemat. Detta är ju intressant för oavsett om man gillar hockey eller inte så vill ju alla göra affärer.

Precis Reklam var med och berättade om sina unika tjänster med publiceringsplattform för hemsidor och PR-arbete med regionala och nationella nyhetskanaler.
– Ett bra forum för de som verkligen vill göra affärer och nätverka, säger Joe Formgren på Precis Reklam. Det är ett häftigt och effektivt upplägg som kräver en del av oss som medverkar men det kan bevisligen generera både nya affärer och kontakter.

Den intensiva förmiddagen avslutandes med en gemensam lunch. Samtalen handlade uteslutande om affärer och möjligheter till samarbeten. Laguppställningar, gårdagens resultat och vem som skall stå i målet nästa match får diskuteras när det är dags för match på Monitor ERP Arena. Arenan som nu även är ett forum för bra affärer.
– 106 personer var på plats idag vilket var rekord, hälsar Kalle Norling. Vi växer tillsammans oavsett bransch och storlek på företag.

Läs mer om En bra affär här:
https://www.brynas.se/en-bra-affar