Hur står det till med er efter den efterlängtade premiären?
– Jo tack, läget är otroligt bra och vi känner oss om möjligt ännu mer laddade nu efter inledningen av den här fantastiska hösten. Bokningarna rullar in som aldrig förr så den nya showen går otroligt bra. Dessutom får vi massor av lovord och kanonrecensioner vilket naturligtvis ger energi och värmer extra i hjärtat. Faktum är att det är i princip fullbokat fredagar och lördagar på julbordet ända fram till jul.

Men om man då vill uppleva både julbord och show, hur gör man då?
– Julbordet med show börjar torsdag den 17 november och vi kör ända fram till torsdag den 22 december. Så i och med att vi även kör tisdagar, onsdagar, torsdagar och tidiga sittningar lördagar så finns platser kvar att boka flera datum. Vi har fortfarande en del ströplatser kvar vissa fredagar och lördagar men även en del kö på vissa datum.

Har du någon hälsning till alla gällande julen?
– Vi är så glada att det verkligen ärr högtryck och att folk verkligen älskar att få komma ut och roa sig igen. När det gäller att komma och se showen så är mitt tips är att boka så snart som möjligt då vi fyller på med bokningar dagligen. Vi dukar upp en generös julbordsbuffé där man alla får äta vad de vill och hur mycket man vill. Som riktig julkrydda så levererar vi, med smarta matpauser, succéshowen The Best. Så vill ni uppleva glädje, komik, rock, pop, ballader, dans och massor med nostalgi och nöje - då är ni varmt välkomna till festen på Hits For You!

För mer information och bokning se https://hitsforyou.se

Bildtext: Henrik Sundström med kollegorna Hanna Jämtsäter och Maria Doverud levererar på nya succéshowen The Best.