Nyhet i Gävle: Libanesisk söndagsbuffé
17/3, 2009 kl. 23:59Det libanesiska köket blir mer och mer populärt i Sverige, med all rätt! Libanesernas kök har en bredd som till och med fransmännen kan avundas! Dessutom tillagas maten på ett nyttigt sätt, utan margarin, grädde, smör, majonnäs mm. I stället används för att framhäva råvarornas egen smak.
– Jag försöker lyfta fram råvarornas egenskaper genom att använda olivolja mm tillsammans med lite salt och några olika kryddor, säger Stefan Gebara.
Det är bara att hålla med, maten är delikat och man blir mätt men inte däst så att man orkar med ett parti bowling på maten också.
Libanesisk mat måste kallas exotisk men den passar alldeles utmärkt för svenska smaklökar!
Denna artikel är publicerad på CFA Nytt via SvenskPress.se.
Se villkor här »
Kommentarer
Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!