– Mina år som ordförande har varit roliga och lärorika. Jag har haft stor glädje av mina kontakter med er medlemmar, styrelsekollegor och alla övriga aktörer som jag samarbetat med under dessa år. Ett stort tack för alla givande möten och uppdrag!
Det är också glädjande är att nya krafter nu tar plats i föreningen och jag önskar den nya styrelsen all framgång framöver.
Självklart blir jag kvar som medlem i föreningen och ser fram emot att träffa er vid någon av våra aktiviteter så snart vi kommit ur restriktionerna.

Ny ordförande är Suzana Stamenkovic.
Nya ledamöter är Elizabeth Ng De Gracia, Jens Lidberg samt Björn Mårtensson. Leif Jansson, Kent Nilsson och Gunnar Helin stannar kvar i styrelsen efter omval.

För mer information se: https://brynasforetag.se

Om Brynäs Företagarförening
Brynäs Företagarförening är en lokal förening för företag som är verksamma på Brynäs och Alderholmen i Gävle. Vi anordnar tillsammans regelbundna träffar och arrangemang för att främja och utveckla det lokala företagsklimatet och medlemmarnas intressen.
Föreningen är en del av Gävles Företagarföreningar i samverkan. Här ingår också föreningarna Berggrenska Gården, Ersbo, Forsbacka, Hamrånge, Hedesunda, Kryddstigen, Näringen, Sätra och Sörby Urfjäll.