För trettonde året i rad har "Trött på att turnera" blivit en strålande tradition under den mest trista månaden på året. Med korta spelningar på de mest oväntade platserna, från verkstäder till äldreboenden, har denna turné blivit en ljuspunkt för invånarna i regionen.

Årets stjärna på scenen var ingen mindre än Göran Engman, en mångsidig skådespelare och sångare som inte går obemärkt förbi. Med influenser från storheter som Elvis och Jerry Williams bjöd han på en mycket trevlig musikalisk upplevelse. Göran Engman, mest känd för sina roller i TV-serien "Skärgårdsdoktorn", där han gestaltade Sören Rapp, och sin medverkan i musikalen "Jerka" tillsammans med just Jerry på Göta Lejon, har även en imponerande rollista på Stadsteatern i Uppsala.

Förutom Göran Engman, som stal showen med sin karisma, var det Micke Finell på gitarr och Peder Sundahl på minimalt trumset som tillsammans skapade den rockiga stämningen som besökarna verkligen uppskattade.

Denna kallaste månad på året blev varmare och mer rockig tack vare "Trött på att turnera 2024". Gävlebor och Toyotaägare samlades för att njuta av musiken och de gigantiska kanelbullarna som bjöds till fikat. Ett evenemang som visar att kärleken till musiken och glädjen att dela den med andra är tidlös och värdefull i vårt samhälle.
Arrangörerna lovade f.ö. på stående fot att traditionen består med en välkänd pianospelande artist välkänd inte minst från Melodifestivalen. Svårt att gissa? - Hallå!

För mer information, fika och provkörning kontakta
https://bilinorr.se/kontakt/toyota-gavle/medarbetare/