Sommarnumret av Företagsbladet utkommer

  • Sommarnumret av Gästriklands affärsmagasin Företagsbladet utkommer.
Datum: 5/6 Tid: 08:00

I mer än 30 år har Företagsbladet tjänat som affärsmagasinet till alla företag och företagare i Gästrikland. Med hög kvalitet och exklusivt A4-format har vi gjort vårt yttersta för att skapa en pålitlig källa till information och inspiration för företag i hela regionen.

Att nå fram till den här unika målgruppen har aldrig varit enklare – Företagsbladet säkerställer att er verksamhet får den uppmärksamhet ni förtjänar, både i tryckt form och online.

Kommunikation som gör skillnad
Varför borde just ditt företag välja Företagsbladet? Svaret ligger i siffrorna. Fyra gånger om året, inför varje säsong, distribueras magasinet till Gästriklands företag. Det innebär att ni har möjlighet att nå 10.000-tals effektiva företagskontakter årligen. Genom att kombinera med online-exponering når ni genom Företagsbladets webbplats 100.000-tals läsare om året.

Låga kontaktkostnader
Förutom relevanta kontakter erbjuder Företagsbladet mycket attraktiva annonspriser som inget annat media eller kanal kommer i närheten av till den här målgruppen. Ett par prisexempel: Boka en 1/8-sida i tryck så motsvarar det en månadskostnad på endast 595 kr per månad för att medverka i alla fyra nummer! Alternativt cirka 25 öre styck att dela ut ert "visitkort" till alla företag i regionen fyra gånger om året. Det digitala mervärdet är inte ens inräknat i dessa exempel.

Mer än bara annonsplats
Men det handlar inte bara om siffror. Företagsbladet erbjuder mer än bara en plattform för att synas. Som annonsör har du rätt att publicera dina egna nyheter, erbjudanden, evenemang och t.o.m. videoklipp direkt på Företagsbladets webbplats, helt kostnadsfritt. Denna unika möjlighet skapar en brygga mellan ditt innehåll och den stora läsekretsen, vilket ger ett ökat genomslag för ditt budskap. Ni kan alltså publicera egna artiklar och content värda 1000-tals kronor styck i SEO-värde samtidigt som ni kan se exakt antal läsare av respektive artikel. Det här vill jag berätta mer om när vid tillfälle!

Samarbete som ger resultat 2024
Vilket budskap vill ditt företag förmedla till Gästriklands företagare det kommande året? Företagsbladet är redo att bli er företagspartner. Med erbjudanden som en 40 % rabatt för årliga bokningar och en 50 % rabatt på redaktionella annonser, gör vi på Företagsbladet allt för att erbjuda det bästa vi kan och vara en naturlig del i din mediamix när ni kommunicerar till företagen i Gästrikland. Att vi även har en strategisk kommunikationsbyrå med fullservice avseende PR- och mediafrågor i övrigt hoppas jag att ni känner till sedan tidigare.

Framtiden tillsammans börjar nu
Det finns en anledning till att Företagsbladet har stått stadigt i Gästriklands företagsvärld i mer än tre decennier. Med vårt engagemang för kvalitet, kommunikation och kvalitetsmedvetna partnerskap är vi redo att välkomna även er verksamhet i gemenskapen.
Så hör av dig till undertecknad kanske redan idag - för att börja utveckla ert kommunikationsarbete imorgon. Eller i alla fall inför nästa år!

Intresserad av samarbete? Kontakta via e-post här på länken här >>

Joe Formgren
Kommunikationsstrateg/publicist
http://www.foretagsbladet.se
070-679 79 00

Utgivingsplan och prislista: https://foretagsbladet.se/pages/view/annonser

Joe Formgren

Joe Formgren

Medlem sedan 2007-04-21

Joe Formgren är kommunikationsstrateg och marknadsförare. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Reklam AB samt... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat detta evenemang, du kan bli den första!

Vad vill du läsa?
Publicera
Mer läsning
Senaste nytt
Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer